0%

Henk en Dineke Vermaning, Kortehemmen

Henk en Dineke Vermaning, Kortehemmen

'We hebben 3 jaar geleden een oud huis gekocht. Wat duidelijk was, was dat deze uitgebreid moest worden. We hebben toen contact met KARUS gezocht, omdat we zelf wel ideeën hebben, maar hoe krijg je die goed op papier? We zijn eerst met Karel om tafel gaan zitten en hij liet ons eerst alleen maar praten. Zo kreeg hij een beeld van onze ideeën en wensen, maar ook duidelijk wat we niet wilden. Karel had goed geluisterd en kwam na een poos met een voorlopig plan en na wat heen en weer gestoei kwam uiteindelijk het definitieve ontwerp op tafel. Alles viel op zijn plaats. Het oude kleine huisje van 1870 werd een ruime moderne woning, dat prachtig in het groene landschap paste.

We waren, toen we ‘t huis kochten, van mening dat de buitenmuren wit moesten worden maar KARUS adviseerde ons juist een donkere kleur te kiezen. Nadat ze een foto van de woning hadden bewerkt in Photoshop waren we al snel overtuigd dat het antracietgrijs zou moeten worden. Het uiteindelijke resultaat levert nog bijna dagelijks complimenten op. We zijn dus heel blij dat KARUS ons heeft kunnen overtuigen.

De samenwerking willen we dan ook beschrijven als uiterst plezierig. Dit omdat er goed geluisterd werd en Karel met voorstellen kwam, die goed aansloten bij onze wensen. KARUS bedankt!'

{page_name}