0%

Dag van Architectuur,

Dag van Architectuur,

september 2015

Per 1 september zijn we verhuisd naar onze nieuwe studio aan de Splitting 64 te Drachten.

maart 2015

De hûsdokter op de beurs Wonen & Co
De hûsdokter geeft 4 dagen lang gratis woonadvies op het adviesplein tijdens de beurs Wonen & Co van 19 t/m 22 maart in MartiniPlaza te Groningen. Om zeker te zijn van een plaats aan tafel bij de hûsdokter kan men reserveren via de website van Wonen & Co. Inschrijving is niet beslist noodzakelijk, u kunt zich ook met foto's en/of tekeningen melden bij de balie van het adviesplein. Graag tot dan!


juni 2014

Op de Dag van Architectuur, 21 juni as. houden wij open huis in het door architect C.R. de Boer ontworpen pand aan de Noorderbuurt 10 te Drachten. Vanaf 10.00 uur geeft Karel tekst en uitleg over de onlangs door ons gerenoveerde en herstelde voorgevel van dit Jugendstill-pand. Het volledige programma van de Dag en Nacht van Architectuur in Drachten is te vinden op http://www.arkfryslan.nl/activiteiten-en-projecten/nacht-van-de-architectuur/.

april 2014
De hûsdokter is volgend weekend (10 en 11 mei) aanwezig op de DvhN Lentefair in Frederiksoord. Schrijf via deze link  http://dvhnlentefair.ndcmediagroep.nl/programma/adviesplein/  en maak gebruik van een half uur gratis woonadvies.

maart 2014

De hûsdokter op de beurs Wonen & Co

De hûsdokter geeft 4 dagen lang gratis woonadvies op het adviesplein tijdens de beurs Wonen & Co van 13 t/m 16 maart in Martiniplaza te Groningen. Om zeker te zijn van een plaats aan tafel bij de hûsdokter kan men reserveren via de website van Wonen & Co. Inschrijving is niet beslist noodzakelijk, u kunt zich ook met foto's en/of tekeningen melden bij de balie van het adviesplein. Graag tot dan!

februari 2014

Karel was 17 februari jl. te gast in het televisieprogramma 'De Nachtzoen', uitgezonden om 1 uur 's nachts, om te vertellen hoe de ideale slaapkamer er uit ziet. Klik op onderstaande link om de uitzending nogmaals te zien.

http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1397843

februari 2014

De hûsdokter op de Duurzaamheidsbeurs Smallingerland.

Zaterdag 8 februari as. is de hûsdokter aanwezig op de Duurzaamheidsbeurs Smallingerland van 11.00 tot 16.00 uur in  'De Lawei te Drachten. Iedereen is welkom en als u plannen of wensen op het gebied van duurzaam wonen heeft, neem dan wat foto’s en/of een bouwtekening van uw woning mee, dan kan de hûsdokter u direct gratis advies geven.
april 2013

http://www.arkfryslan.nl/ark_persbericht_nieuwe_directeur.html

maart 2013

De hûsdokter op de beurs Wonen & Co

De hûsdokter geeft 4 dagen lang gratis woonadvies op het adviesplein tijdens de beurs Wonen & Co van 14 t/m 17 maart in Martiniplaza te Groningen. Om zeker te zijn van een plaats aan tafel bij de hûsdokter kan men reserveren via de website van Wonen & Co. Inschrijving is niet beslist noodzakelijk, u kunt zich ook met foto's en/of tekeningen melden bij de balie van het adviesplein. Graag tot dan!

februari 2013

Artikel in 'de Stentor' over het door ons ontworpen havengebouw voor Teuge Airport. Het ontwerp is een combinatie van kantoorruimte voor de havendienst en verkeerstoren.

http://www.destentor.nl/regio/voorst/bijzonder-pand-voor-havendienst-1.3687726#.UTCAXuQpFRE.facebook

december 2012

De hûsdokter heeft samen met andere partijen in een zgn. consortium meegedaan aan een prijsvraag van woningcorporatie WoonFriesland om tot een totaalconcept te komen voor de kwalitatieve en energetische vernieuwing van 330 woningen in de wijk Bilgaard. Hiervoor diende een filmpje te worden gemaakt van maximaal 9 minuten met een presenatie van het totaalconcept. Uit alle filmpjes werden 10 consortia geselecteerd om mee te doen aan de tweede ronde. Ons consortium met de naam 'Keigeaf'  is doorgedrongen tot de tweede ronde. Bij de volgende ronde werd het aantal teruggebracht tot 3 consortia, helaas waren we daar niet bij. 

Klik hier voor het ingezonden filmpje van Keigeaf

november 2012

Leuk artikel over de inrichting van de woning van Jan Willem en Inge van der Broek uit Zuidlaren in zaterdagbijlage Wonen&Co van de LC/NvhN. De genoemde uitbreiding hebben wij vorig jaar voor hen ontworpen.

Klik hier voor het artikel in Wonen&Co

oktober 2012

De hûsdokter bij 't Waterhuys in Gorredijk.

Zaterdag 3 november as. is de hûsdokter te gast bij 'Waterhuys 'baden en douchen' te Gorredijk. Iedereen is tussen 11 uur 's morgens en 4 uur 's middags van harte welkom en als u plannen of woonwensen heeft, neem dan wat foto’s en/of een bouwtekening van uw woning mee, dan kan de hûsdokter u direct gratis advies geven. Haal meer uit je woning!
oktober 2012

10-10 Dag van de Duurzaamheid: Haal meer uit je woning.

De hûsdokter is woensdag 10 oktober vanaf 10 00 uur aanwezig op de Duurzaamheidsdag in de hal van het gemeentehuis te Oosterwolde. De hûsdokter voor gratis woonadvies, haal meer uit je woning!!
september 2012

De hûsdokter op de Duurzaamheidsbeurs Smallingerland.

Zaterdag 22 september as. is de hûsdokter aanwezig op de Duurzaamheidsbeurs Smallingerland van 11.00 tot 16.30 uur in  'De Lawei te Drachten. Iedereen is welkom en als u plannen of wensen op het gebied van duurzaam wonen heeft, neem dan wat foto’s en/of een bouwtekening van uw woning mee, dan kan de hûsdokter u direct gratis advies geven.
juni 2012

Het jugendstillpand aan de Zuiderbuurt 10 in Drachten wordt op dit moment gerenoveerd naar ontwerp van KARUS. Klik op onderstaande link voor een artikel op de website van de Drachtster Courant hierover.

http://www.drachtstercourant.nl/nieuws/9940/renovatie-van-beeldbepalend-jugenstillpand-in-de-zuiderbuurt/

juni 2012

In het BNA blad staat een artikel over initiatieven van architectenbureaus om particuliere opdrachtgevers voor hun diensten te interesseren. De hûsdokter is ook gevraagd een bijdrage aan het artikel te leveren. Het resultaat is hieronder te bekijken.    

Klik hier voor het artikel in het BNA blad

juni 2012

Tijdens de Dag van de Architectuur krijgt het publiek de kans om architectuur te beleven. De Dag van de Architectuur heeft als doel om het werk van architecten onder de aandacht van het grote publiek te brengen. Ook dit jaar wil de BNA het 'reguliere' programma uitbreiden met een landelijke Open Huis architectenbureau. Het thema dit jaar is 'Architectuur en voedsel'.  Zie met eigen ogen hoe architectuur wordt gemaakt. Laat u voorlichten wat de architect voor u kan betekenen.

U mag foto's en tekeningen van uw woning meenemen, want op deze dag geven wij u gratis (woon)advies. Het maakt niet uit of het gaat om verandering, andere indeling of uitbreiding van de woning. De koffie staat klaar!

Klik op onderstaande link voor onze pagina op de website van de Dag van de Architectuur.

http://www.dagvandearchitectuur.nl/events/view/183/page:12

juni 2012

In het juni nummer van 'Dichterbij' van de RABObank Drachten e.o. staat een artikletje over de hûsdokter met een speciale aanbieding voor RABObank leden.

Klik hier voor het artikel in 'Dichterbij'

juni 2012

De hûsdokter 'on tour' in Roden.

Zaterdag 9 juni as. houdt de hûsdokter tussen 11(!) uur ’s morgens en 3 uur ’s middags consult in  'Het wapen van Drenthe' te Roden. Iedereen is welkom en als u plannen of woonwensen heeft, neem dan wat foto’s en/of een bouwtekening van uw woning mee, dan kan de hûsdokter u direct gratis advies geven.
mei 2012

Afgelopen Koninginnedag is het Bospaviljoen Appelscha in gebruik genomen. Dit karakteristiek gebouwtje is door ons grondig onder handen genomen en maakt nu onderdeel uit van "Boscamping Appelscha", voorheen 'Us Blau Hiem'. Na een fietstochtje door de Appelschaaster bossen en duinen is het heerlijk vertoeven op het terras bij het Bospaviljoen met een hapje en een drankje.

Klik hier voor de website van 'Boscamping Appelscha' 

mei 2012

De hûsdokter 'on tour' in Zuidhorn.

Zaterdag 19 mei as. houdt de hûsdokter tussen 11(!) uur ’s morgens en 3 uur ’s middags consult in Eetcafé 'de Opstal' te Zuidhorn. Iedereen is welkom en als u plannen of woonwensen heeft, neem dan wat foto’s en/of een bouwtekening van uw woning mee, dan kan de hûsdokter u direct gratis advies geven.
april 2012

In opdracht van dorpsbelang 'de Himrik' hebben we een visie voor het dorp Hemrik gemaakt met als motto 'Laat je verrassen'. De dorpsvisie is op woensdag 11 april tijdens de jaarvergadering van het dorpsbelang gepresenteerd. Een samenvatting van de visie is te lezen door op onderstaande link te klikken.

Klik hier voor de dorpsvisie Hemrik 'Laat je verrassen'

april 2012

De hûsdokter 'on tour' in Steenwijk.

Zaterdag 21 april as. houdt de hûsdokter tussen 10 uur ’s morgens en 3 uur ’s middags consult in Grand Café 'de Rechter' te Steenwijk. Iedereen is welkom en als u plannen of woonwensen heeft, neem dan wat foto’s en/of een bouwtekening van uw woning mee, dan kan de hûsdokter u direct gratis advies geven.
maart 2012

De hûsdokter op de beurs Wonen & Co

De hûsdokter geeft 4 dagen lang gratis woonadvies op het hemelse adviesplein tijdens de beurs Wonen & Co van 15 t/m 18 maart in Martiniplaza te Groningen. Om zeker te zijn van een plaats aan tafel bij de hûsdokter kan men reserveren via de website van Wonen & Co. Inschrijving is niet beslist noodzakelijk, u kunt zich ook met foto's en/of tekeningen melden bij de balie van het adviesplein. Graag tot dan!

februari 2012

De hûsdokter 'on tour' in Oude Pekela.

Zaterdag 11 februari as. houdt de hûsdokter tussen 10 uur ’s morgens en 3 uur ’s middags consult in Brasserie-Restaurant 'Pekelahof' te Oude Pekela. Iedereen is welkom en als u plannen of woonwensen heeft, neem dan wat foto’s en/of een bouwtekening van uw woning mee, dan kan de hûsdokter u direct gratis advies geven.
januari 2012

De hûsdokter 'on tour' bij WinjeWanje te Leeuwarden.

Zondag 29 januari as. houdt de hûsdokter tussen 1 en 5 uur ’s middags consult bij woonwinkel 'WinjeWanje' te Leeuwarden. Iedereen is welkom en als u plannen of woonwensen heeft, neem dan wat foto’s en/of een bouwtekening van uw woning mee, dan kan de hûsdokter u direct gratis advies geven.
De hûsdokter 'on tour' in Dalen.

Zaterdag 14 januari as. houdt de hûsdokter tussen 10 uur ’s morgens en 3 uur ’s middags consult in restaurant 'Cornelis' te Dalen. Iedereen is welkom en als u plannen of woonwensen heeft, neem dan wat foto’s en/of een bouwtekening van uw woning mee, dan kan de hûsdokter u direct gratis advies geven.
december 2011

De hûsdokter 'on tour' in Wolvega.

Zaterdag 10 december as. houdt de hûsdokter tussen 10 uur ’s morgens en 3 uur ’s middags consult in café 'De Huyskamer' te Wolvega. Iedereen is welkom en als u plannen of woonwensen heeft, neem dan wat foto’s en/of een bouwtekening van uw woning mee, dan kan de hûsdokter u direct gratis advies geven.
november 2011

Artikel in dagblad Trouw over de hûsdokter 'on tour'  te Beilen.

Journaliste Ellis Ellenbroek van dagblad Trouw heeft zaterdag 15 oktober jl. samen met een fotograaf de hûsdokter 'on tour' in Beilen bezocht. Naar aanleiding daarvan heeft ze een mooi artikel geschreven dat afgelopen zaterdag 12 november in de weekendbijlage van Trouw is gepubliceerd. Daarin schets ze een mooi beeld van wat de hûsdokter op een 'on tour' dag zoal tegenkomt tijdens hun gratis ontwerpsessies.  
 
Klik hier voor het artikel in dagblad Trouw
 
november 2011
De hûsdokter 'on tour' in Bedum.

Zaterdag 12 november as. houdt de hûsdokter tussen 10 uur ’s morgens en 3 uur ’s middags consult in MFC 'De Meenschaar' te Bedum. Iedereen is welkom en als u plannen of woonwensen heeft, neem dan wat foto’s en/of een bouwtekening van uw woning mee, dan kan de hûsdokter u direct gratis advies geven.
oktober 2011

De hûsdokter 'on tour' in Beilen.

Zaterdag 15 oktober as. houdt de hûsdokter tussen 10 uur ’s morgens en 3 uur ’s middags consult in Dinercafé 'De Cerck' te Beilen. Iedereen is welkom en als u plannen of woonwensen heeft, neem dan wat foto’s en/of een bouwtekening van uw woning mee, dan kan de hûsdokter u direct gratis advies geven.
september 2011

Open dag op zaterdag 24 september bij de hûsdokter.

De hûsdokter is een deskundige op het gebied van wonen. Wanneer bewoners ongemakken ondervinden in hun woning, dan kan de hûsdokter hiervoor een oplossing aandragen. Oftewel, wanneer mensen iets aan hun woning willen veranderen of willen uitbreiden, dan zijn ze bij de hûsdokter aan het juiste adres.
Om u kennis te laten maken met de hûsdokter en wat er zoal mogelijk is, organiseert de hûsdokter een open huis op zaterdag 24 september as. van ’s morgens 10 tot ’s middags 3 uur. De hûsdokter is gevestigd in Drachten aan de Ampèrelaan 1. Iedereen is welkom en als u plannen of woonwensen heeft, neem dan wat foto’s en/of een bouwtekening van uw woning mee, dan kan de hûsdokter u direct advies geven.
Het consult is gratis en u krijgt deze dag gratis adviezen.     

september 2011
 
Zaterdag 17 september jl. hebben we in de bijlage Wonen&Co van de Leeuwarder Courant en het Dagblad van het Noorden gestaan met een artikel van twee pagina’s breed. Hierin wordt uitgebreid uit de doeken gedaan hoe de hûsdokter te werk gaat en is er tevens een agenda geplaatst waarop te zien is waar de hûsdokter de komende maanden ‘on tour’ is in één van de drie noordelijke provincies. De agenda wordt op de hûsdokterpagina van onze website regelmatig ge-update.
Klik hier voor het artikel in Wonen&Co
juni 2011

In het kader van het Open Huis architectenbureaus op de Dag van de Architectuur waren we op donderdagavond 23 juni tussen 19.00 en 20.00 uur studiogast bij Smelne FM in het programma 'breetcasting' om over het Open Huis te vertellen. Voor degenen die het gesprek gemist hebben kunnen dit beluisteren door op onderstaande link te klikken.

Klik hier voor het radiogesprek in het programma 'breetcasting'

juni 2011

Tijdens de Dag van de Architectuur krijgt het publiek de kans om architectuur te beleven. De Dag van de Architectuur heeft als doel om het werk van architecten onder de aandacht van het grote publiek te brengen. Dit jaar wil de BNA het 'reguliere' programma uitbreiden met een landelijke Open Huis architectenbureaus, die vaak ook op eigen initiatief ontwikkeld en gebouwd zijn. Zie met eigen ogen hoe architectuur wordt gemaakt. Laat u voorlichten wat de architect voor u kan betekenen.

Ons motto is 'voor hetzelfde geld heeft u een architect'. U mag foto's en tekeningen van uw woning meenemen, want op deze dag geven wij u gratis (woon)advies. Het maakt niet uit of het gaat om verandering, andere indeling of uitbreiding van de woning. De koffie staat klaar!

Klik hier voor de website van de Dag van de Architectuur

april 2011

De hûsdokter 'on tour' in Sneek.

Zaterdag 9 april as. houdt de hûsdokter tussen 10 uur ’s morgens en 3 uur ’s middags consult in Hotel 'Nieuw Hanenburg' te Sneek. Iedereen is welkom en als u plannen of woonwensen heeft, neem dan wat foto’s en/of een bouwtekening van uw woning mee, dan kan de hûsdokter u direct gratis advies geven.
maart 2011

Van 18 t/m 20 maart staan we met een aantal collega architecten op de beurs Wonen & Co 2011 in Martiniplaza te Groningen. U kunt voor vrijblijvend advies bij ons terecht in stand 808 maar ook houden wij als de hûsdokter regelmatig consult op het adviesplein. Als u tijdens de beurs een afspraak met ons maakt geven wij bovendien nog eens 13 % korting op al onze werkzaamheden als geste voor de tijdelijke btw-verlaging. Klik op onderstaande link voor meer informatie over de beurs.

Klik hier voor de website van Wonen & Co

maart 2011

Tijdens het spreekuur van de hûsdokter in Akkrum heeft een journalist van de Mid Frieslander ons geinterviewd en een foto gemaakt. Het artikel staat op de voorpagina van het maartnummer en geeft een goede indicatie van de gemoedelijke sfeer tijdens de hûsdokter 'on tour.  Klik op onderstaande link om de hûsdokter in actie te zien.
Klik hier voor het artikel in de Mid Frieslander

 
Zaterdag 5 maart as. houdt de hûsdokter tussen 10 uur ’s morgens en 3 uur ’s middags consult in Café 'Kromme Knillis' te Akkrum. Iedereen is welkom en als u plannen of woonwensen heeft, neem dan wat foto’s en/of een bouwtekening van uw woning mee, dan kan de hûsdokter u direct gratis advies geven.
februari 2011

De hûsdokter 'on tour' in Akkrum.
Zaterdag 5 maart as. houdt de hûsdokter tussen 10 uur ’s morgens en 3 uur ’s middags consult in Café 'Kromme Knillis' te Akkrum. Iedereen is welkom en als u plannen of woonwensen heeft, neem dan wat foto’s en/of een bouwtekening van uw woning mee, dan kan de hûsdokter u direct gratis advies geven.
januari 2011

De hûsdokter 'on tour' bij WinjeWanje te Leeuwarden.
Zaterdag 29 januari as. houdt de hûsdokter tussen 10 uur ’s morgens en 3 uur ’s middags consult bij woonwinkel 'WinjeWanje' te Leeuwarden. Iedereen is welkom en als u plannen of woonwensen heeft, neem dan wat foto’s en/of een bouwtekening van uw woning mee, dan kan de hûsdokter u direct gratis advies geven.
december 2010

Het personeel van KARUS heeft het werkjaar 2010 dit keer afgesloten in poolcentrum 'Cue Action'. Onder genot van bier en bitterballen werd er op het scherpst van de snee gestreden om de titel 'KARUS eindejaarskampioen 2010'. De kampioen was, net als vorig jaar bij het bowlen, Karel. In de finale wist hij Simon te verslaan door met een prachtig en beheerst shot de beslissende 9-ball te potten. Lies wist eveneens het podium te bestijgen door nieuwkomer Willem te verrassen en daardoor verdienstelijk het brons naar zich toe wist te trekken

KARUS architectuur & stedenbouw wenst iedereen prettige kerstdagen en een voorspoedig 2011. 

december 2010

De hûsdokter 'on tour' in Grootegast.
Zaterdag 18 december as. houdt de hûsdokter tussen 10 uur ’s morgens en 3 uur ’s middags consult in Grand (eet)café 'de Klap'. Iedereen is welkom en als u plannen of woonwensen heeft, neem dan wat foto’s en/of een bouwtekening van uw woning mee, dan kan de hûsdokter u direct gratis advies geven.
november 2010

De hûsdokter 'on tour' in Oudega (sm).
Zaterdag 20 november as. houdt de hûsdokter tussen 10 uur ’s morgens en 3 uur ’s middags consult in zalencentrum 'Skippersseal'. Iedereen is welkom en als u plannen of woonwensen heeft, neem dan wat foto’s en/of een bouwtekening van uw woning mee, dan kan de hûsdokter u direct gratis advies geven.
oktober 2010

Eind vorig jaar hebben we het initiatief genomen om met steun van gemeentesubsidie de resterende oude luifels van de jaren70/80 uit het centrum van Drachten te laten verdwijnen. Veel ondernemers hebben hiervan gebruik gemaakt en zo langzamerhand is het reslutaat zichtbaar van onze inspanning. De winkels van Music Store, Hans Anders en Hi zijn inmiddels klaar en wordt er op dit moment hard gewerkt aan Kooistra Kleding en Xenos. De eerste 3 projecten zijn te zien onder 'projecten-utiliteitsbouw-winkels' maar nog mooier is de resultaten in 't echt te zien.

oktober 2010

De hûsdokter 'on tour' in Oudeschoot.
Zaterdag 23 oktober as. houdt de hûsdokter tussen 10 uur ’s morgens en 3 uur ’s middags consult in dorpshuis 'de Rank'. Iedereen is welkom en als u plannen of woonwensen heeft, neem dan wat foto’s en/of een bouwtekening van uw woning mee, dan kan de hûsdokter u direct gratis advies geven.
oktober 2010

In het oktobernummer van de Friesland Post staat een artikel over de metamorfose van de woning van Henk en Dineke Vermaning te Kortehemmen. KARUS (alias de hûsdokter) heeft de metamorfose samen met Henk en Dineke ontworpen en begeleidt.

Klik hier voor het artikel in de Friesland Post 

september 2010

De hûsdokter is door naar de halve finale van de Jonge Ondernemers Prijs 2010!!!! Nu op naar de grote finale op 23 november as. Klik op onderstaande link voor het persbericht van JOP 2010.

Klik hier voor het persbericht van JOP 2010

september 2010

De hûsdokter gaat een gooi doen naar de Jonge Ondernemers Prijs 2010. Samen met 40 andere nieuwe ondernemers uit de drie noordelijke provincies strijden we in eerste instantie voor een plek in de halve finale op 15 september. De grote finale is op 23 november waar 9 finalisten gaan uitmaken wie er met de felbegeerde titel vandoor gaat.

Klik hier voor de wesite van JOP 2010

september 2010

Ook de hûsdokter gaat met z'n tijd mee, en hebben nu heel hip een twitterpagina. Volg ons voor het allerlaatste nieuws en klik op onderstaande link.

Klik hier voor de hûsdokter twitter

september 2010

De hûsdokter aanwezig op de Willedei in Wijnjewoude!

Zaterdag 4 september as. is de hûsdokter aanwezig op de Willedei te Wijnjewoude. Iedereen is welkom vanaf 15.00 uur op stand 49 en als u plannen of woonwensen heeft, neem dan wat foto's en/of een bouwtekening mee, dan kan de hûsdokter u direct gratis advies geven.

juni 2010

De bouw van de woning van Lean Delfos en Leo Hesselmann is gestart. Leo heeft een webcam bij de bouwput geplaatst. Als u de vorderingen van deze bijzondere woning wilt volgen, klik dan op onderstaande link en vervolgens op login.

Klik hier voor de webcam bij woning Hesselmann

april 2010

De hûsdokter 'on tour' in Wijnjewoude.
Zaterdag 10 april as. houdt de hûsdokter tussen 10 uur ’s morgens en 3 uur ’s middags consult in mfc 'de Swingel'. Iedereen is welkom en als u plannen of woonwensen heeft, neem dan wat foto’s en/of een bouwtekening van uw woning mee, dan kan de hûsdokter u direct gratis advies geven.
maart 2010

De hûsdokter 'on tour' in Surhuisterveen.

Zaterdag 6 maart as. houdt de hûsdokter tussen 10 uur ’s morgens en 3 uur ’s middags consult in Brasserie Kolkzicht. Iedereen is welkom en als u plannen of woonwensen heeft, neem dan wat foto’s en/of een bouwtekening van uw woning mee, dan kan de hûsdokter u direct gratis advies geven.
   
De hûsdokter is een deskundige op het gebied van wonen. Wanneer bewoners ongemakken ondervinden in hun woning, dan kan de hûsdokter hiervoor een oplossing aandragen. Oftewel, wanneer mensen iets aan hun woning willen veranderen of willen uitbreiden, dan zijn ze bij de hûsdokter aan het juiste adres. Ook in woningaanpassingen vanwege lichamelijke beperkingen in het kader van WMO en bijbehorende subsidieaanvragen kunnen wij u ondersteunen.
 
Om u kennis te laten maken met de hûsdokter en wat er zoal mogelijk is, organiseert de hûsdokter deze inloopdag . Het consult is gratis en u krijgt deze dag gratis adviezen. Ook komt de hûsdokter vrijblijvend thuis bij u langs om een eerste “diagnose” te stellen.
De hûsdokter is al jaren actief en heeft de nodige woningaanpassingen bedacht en uitgewerkt. Dit willen wij graag aan u laten zien en onze website www.dehusdokter.nl kan alvast dienen als inspiratie voor mensen die iets in of aan hun woning willen veranderen.
 
januari 2010
Open dag bij de hûsdokter.

De hûsdokter is een deskundige op het gebied van wonen. Wanneer bewoners ongemakken ondervinden in hun woning, dan kan de hûsdokter hiervoor een oplossing aandragen. Oftewel, wanneer mensen iets aan hun woning willen veranderen of willen uitbreiden, dan zijn ze bij de hûsdokter aan het juiste adres.
Om u kennis te laten maken met de hûsdokter en wat er zoal mogelijk is, organiseert de hûsdokter een open huis op zaterdag 30 januari as. van ’s morgens 10 tot ’s middags 3 uur. De hûsdokter is gevestigd in Drachten aan de Ampèrelaan 1. Iedereen is welkom en als u plannen of woonwensen heeft, neem dan wat foto’s en/of een bouwtekening van uw woning mee, dan kan de hûsdokter u direct advies geven.
Het consult is gratis en u krijgt deze dag gratis adviezen. Ook komt de hûsdokter vrijblijvend bij u langs om een eerste “diagnose” te stellen.
De hûsdokter is al jaren actief en heeft de nodige woningaanpassingen bedacht en uitgewerkt. Dit willen wij graag aan u laten zien en kan vast dienen als inspiratie voor mensen die iets in of aan hun woning willen veranderen.
maart 2009

Sinds deze maand hebben wij een hyves-pagina. Voor het allerlaatste nieuws of het achterlaten van een krabbel, klik dan op onderstaande link.

Klik hier voor de karus hyves pagina

maart 2009

Op dinsdag 24 en woensdag 25 maart staan wij op de BedrijvenContactdagen in het WTC Expo Leeuwarden. Onze stijlvolle stand staat in de Saksenhal, standnummer 1479.

Komt allen en profiteer van onze beursaanbieding voor een gratis schetsontwerp. Neem voor relatiekaarten gerust contact met ons op.

klik hier voor de bon gratis schetsontwerp

februari 2009

Voor de presentatie voor het verweven van een brede school hebben wij een filmpje gemaakt. In dit  filmpje vertellen enkele van onze opdrachtgever hoe de samenwerking was en wat zij belangrijk vinden in hun relatie met de architect.

Klik hier voor het filmpje

januari 2009

In 2008 hebben we meegedaan aan de prijsvraag kleikunst uitgeschreven door Eternit kleiproducten. De opdracht was iets te doen met een opgestuurd plakaat klei met het stempel Eternit erop en daar een foto van maken.  We hebben 3 foto's opgestuurd die te zien zijn onder projecten-prijvragen. De mooiste 10 inzendingen werden beloond met een geheel verzorgd weekend naar Therme Vals van architect Peter Zumthor. Onze inzending onder het motto 'vals licht' behoorde tot de mooiste 10 inzendingen.

Klik hier voor de website van kleikunst

Klik hier voor virtuele rondleiding Therme Vals

augustus 2008

Op 20 augustus is er een informatiebijeenkomst over de bouwmogelijkheden voor het uitbreidingsplan Vrijburgh te Drachten.

KARUS is ook aanwezig tijdens deze bijeenkomst. Er wordt door ons een presentatie gegeven over de bouwmogelijkheden volgens de gestelde regels. Er worden ontwerpen getoond met daaraan gekoppeld de kostprijs, de verschillende installatiemogelijkheden, orginele tuinontwerpen  en financieringsmogelijkheden.

Samen met een aantal bedrijven hebben wij het intiatief genomen deze bijeenkomst te organiseren. Wij willen belangstellenden voor een bouwkavel informeren over alle zaken die komen kijken bij het verkrijgen van een eigen woning.

Klik hier voor de flyer informatiebijeenkomst


homeprofielprojectenlinkscontacthûsdokter

{page_name}