0%

diensten

Karus architectuur & stedenbouw

KARUS architectuur & stedenbouw ontwerpt en begeleidt projecten op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw, stedenbouw en interieur . We werken aan woningen, kantoren, winkels, bedrijfsgebouwen, woonzorgcentra, scholen en horeca maar ook voor een uitbreiding, verbouw of interieuradvies van uw woning kunt u bij ons terecht. Wij kunnen een project vanaf het ontwerp tot en met de eindoplevering voor u verzorgen, maar wilt u alleen een schetsje of een ontwerp, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem.

Daarnaast houden we ons bezig met het (her)inrichten van de Ruimtelijke Omgeving zoals het opstellen van beeldkwaliteitplannen, landschappelijke inpassingen van ontwerpen, gebied- en dorpsvisies en bestemmingsplannen.

We kunnen u begeleiden bij bestemmingsplanwijzigingen inclusief het opstellen en verzamelen van de benodigde onderzoeken en onderbouwingen.

Ook in functieveranderingen van bestemming zoals boerderijen, kerken en agrarische bijgebouwen in bijvoorbeeld woonbestemming, detailhandel, maatschappelijke of dienstverlenende functie zijn we goed thuis. Middels een quick-scan kunnen wij snel aangeven welke mogelijkheden er zijn met de vrijkomende bouwwerken en/of gronden.

Wanneer u een schuurtje of bijgebouw wilt bouwen maar u weet niet hoeveel u bij uw woning mag bouwen en waar het schuurtje of bijgebouw mag staan, dan kunnen wij u daar duidelijkheid in verschaffen. Soms zijn er meerdere mogelijkheden mogelijk in combinatie met vergunningsvrij bouwen. Wij zoeken graag voor u uit wat de mogelijkheden zijn.

{page_name}